S.N. Lazarev – Karma pura

În prezent, succesele medicinei oficiale sunt de netăgăduit. Unul din principalele obiective ce-i stau în faţă îl constituie depistarea bolii într-un stadiu incipient, ceea ce contribuie la ridicarea eficacităţii tratamentului. Rămâne însă nerezolvată problema înţelegerii a ceea ce reprezintă boala, care sunt cauzele ei şi ce trebuie făcut pentru ca ea să nu apară. Un pas important înainte l-a făcut medicina contemporană atunci când medicii au înţeles faptul că tratarea izolată a unui organ este lipsită de perspective, întrucât se îmbolnăveşte întregul organism şi, prin urmare, trebuie tratat organismul ca tot unitar. Legat de aceasta, a crescut interesul pentru medicina orientală, unde
terapia era direcţionată asupra întregului organism. Medicii au trebuit să ia contact cu noţiuni ca meridiane şi canale energetice. Reprezentarea organismului nu numai ca un sistem fizic, dar şi energetic, a început, încetul cu încetul, să pătrundă în conştiinţa aproape a fiecărui medic.
Conform medicinei orientale, omul reprezintă, mai întâi de toate, un sistem energetic, în interacţiune cu întreaga lume. Dezvoltarea ulterioară a medicinei oficiale a dus la conştientizarea faptului că la baza maladiei stă scăderea imunităţii, inclusiv cancerul fiind provocat de tulburări ale sistemului imunitar. Sistemul imunitar este legat de energetica organismului şi depinde de aceasta.
Diagnosticarea şi influenţarea sistemului energetic reprezintă domenii promiţătoare ale medicinei contemporane. Există însă şi alţi factori de care depinde starea fizică a organismului.

[tp_product id=”206629480″ feed=”3744″]

livehairserum.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.