Grigori Kapita – Atlasul bioenergetic al omului

 

[tp_product id=”211717448″ feed=”2217″]

Setea de cunoaştere a omului nu are limite iar cei dornici şi iubitori de cunoaştere au reuşit să atingă marile taine ale Naturii şi Cosmosului lărgind hotarele lumii vizibile. Gândul lor răzbate dincolo de graniţa cunoaşterii cu speranţa de a privi dincolo de ea şi de a surprinde necunoscutul. Dar nu, nu-i este dat omului să treacă acest hotar, care se îndepărtează, pentru a-l ademeni din depărtări cu noi taine. 

Epoca de căutare a pietrei filozofale a fost înlocuită de era cunoaşterii ştiinţifice a universului, şi cu toate astea omul tot nu s-a apropiat de descifrarea secretului absolut al vieţii. Ba mai mult, sedus de construirea teoriilor universale unice, omul a reuşit să se îndepărteze tot mai mult de acesta. Universul , cu siguranţă, este mult mai bogat şi mai elastic decât am crede şi nu poate fi încadrat în teoriile precise elaborate de umanitate în scurta istorie a existenţei sale. 

Toate teoriile actuale ce descriu fenomene deja descoperite nu sînt capabile să asimileze şi să explice o mulţime de manifestări adiacente, cunoscute încă din trecut şi redescoperite în zilele noastre. Nu pot prezice nimic căci universul nu se supune unei logici liniare, evoluţia lui poate genera salturi şi cotituri bruşte şi poate fi atât de schimbător, încât nici o teorie nu va fi capabilă să le sintetizeze şi să le explice întru totul sau să le zădărnicească.

 

livehairserum.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.